Säsongen växter

För ett dagsaktuellt sortiment kontakta oss i butiken, vi kan visa via tex. Facetime vad vi har för dagen , samt priser.

Brudorkidée är en tålig skönhet som belönar med blommning i flera månader, och som efter en vilopaus blommar om i många år! Vill inte vattnas för mycket, och vill gärna ha lite specialnäring för orkidéer.

Brudorkiée i vitt, men finns i många olika färger och antal stänglar.

Nu finns pelargoner i en mängd färger!

Alla vet ju att blommor & choklad är ett säkert kort! Vi ordnar fina presentpåsar med det du vill, eller det vi har valt ut. Finns i flera prisklasser.

En bleksrosa skönhet ger oss hopp om en ljus vår! Hortensian är ett säkert tecken. Denna modell 345kr ex ytterkruka

Begonior har fått en upprättelse och blivit populär igen, kan bero på alla vackra färger den finns i och att den är ganska lättskött, se bara upp med att inte vattna för mycket.

Vem blir inte glad över att få både blommor och choklad?

Palettblad, en blomma för nybörjare, lätt att sköta och lätt att föröka, att de finns i en mängd olika bladfärger gör det bara svårt att välja vilken man vill ha.

Så här års byter denna namn till Våreld, en snäll och lättskött blommande växt finns i olika färger och med enkla eller dubbla blommor som denna.

Sparsam vattning är det enda man behöver tänka på.

Kalathea i en ljusare variant, även denna en ganska lätt växt, får dock inte vattnas för mycket.

Ormbunkar spås bli trenden för 2021. dessa kan bli väldigt gamla om de trivs, och dessa gröna skira blad finns också i olika sorter. 

Fredskallan är en riktig överlevare, den kan hänga med alla blad för man missat vattningen, men så fort man vattnar är den som ny igen, att den sedan är en bra luftrenare är en bonus.

Kalathea i den färgen vi oftast ser den.